Menu

Verkoop-objecten
Verhuur-objecten
Verkoop Kavels
About Us
Contact
Uw woning/bedrijfspand verkopen of verhuren?
Koop en verkoopvoorwaarden.

  Contact

  +(5999) 528 1716
  WhatsApp +(31) 612244564
  info@feelinghomecuracao.com
  Facebook Feeling Home Curacao
  Twitter Feeling Home Curacao

  Kamer van Koophandel: 142705

Te Koop: Zeer ruime woning in Sunset heights

Sunset Heights

Naf 525.000 kk

Ruime Woning in Sunset Heights te Koop.?Sunset Heights is een rustige wijk aan de noordkant van het eiland. De wijk is hoog gelegen en dit brengt een heerlijke wind met zich mee.

Er is 1 toegangsweg naar deze wijk en de entree heeft een slagboom met portier. Dit maakt Sunset Heights een veilige wijk. In de nabije omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van supermarkten en horeca. De wijk is centraal gelegen en in ongeveer 10 minuten bent u in het centrum van Punda. In ongeveer 15 minuten bent u op Mambo Boulevard met de bekende beachclubs.

De woning is gelegen op een ruim kavel van circa 700m2 eigendomsgrond. De woning zelf heeft een oppervlakte van circa 310m2. Er is een overdekte porch aan de voorzijde van de woning. Hier bevindt zich tevens de entree van de woning. De entree geeft toegang tot een grote woonkamer met hoog plafond wat een extra ruimtelijk effect met zich meebrengt. De woonkamer heeft aan de voor- en achterzijde ruimte voor leuke zitjes. In het midden is er een open U-vormige keuken. Deze keuken is uitgerust met een dubbele spoelbak en een 5-pits fornuis met inbouwoven. Naast de keuken is er plaats voor een ruime eethoek.

Aan de achterzijde heeft de woonkamer openslaande deuren naar een grote overdekte porch. Deze porch is goed op de wind gelegen. Met een trap geeft de porch toegang tot een ruime achtertuin met veel privacy.

De eerste 2 slaapkamers bevinden zich op de begane grond. Ze zijn beide ruim opgezet. 1 van deze slaapkamers was in gebruik als walk-inn closet. Deze slaapkamers delen een badkamer die zich tevens op de begane grond bevindt. De badkamer is ingericht met een douche, toilet en wastafel. Deze badkamer is tevens het gastentoilet.

Vanuit de woonkamer is er een trap naar de verdieping. De master bedroom bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft een balkon. De 2e slaapkamer op de verdieping is gelegen aan de achterzijde en heeft eveneens een balkon. Deze slaapkamers delen een badkamer. Deze badkamer in ingericht met een douche, toilet en wastafel.

De tuin is volledig ommuurd en heeft een inloop- en inrijpoort. Door de combinatie van beplanting, bestrating en kunstgras heeft de voortuin een tropische sfeer terwijl het onderhoudsvrij is aangelegd. De hoge palmen in de voortuin brengen tevens privacy met zich mee. Er is een dripsysteem aanwezig, dit draait op afvalwater en is dus duurzaam en kostenbesparend. Er is een dubbele garage aan de achterzijde van de woning. Aan de zijkant van de garage bevinden zich 2 kamers. Deze kamers zijn geschikt als was- en werkruimte maar het is ook mogelijk hier een gastenverblijf van te maken. Aan de achterzijde van de woning is een ruime achtertuin. Hier is tevens een tropische sfeer gecre?erd met de combinatie van beplanting, bestrating en kunstgras.

De woning heeft een taxatiewaarde ANG 750.000,-, en is dus zeer aantrekkelijk geprijsd!

Summary:

Price: Naf 550.000, Sleepingrooms: 4, Bathrooms: 2, Plot Area: 700 m2, Living Area: 310 m2, Floors: 2, Roof: Eternit, Swimmingpool: n/a, Deepwell: n/a, Objectnumber: #J0026

Object Informatie

 Vraagprijs:  525.000
 Wijk:  Sunset Heights
 Kamers:  5
 Slaapkamers:  4
 Badkamers:  2
 Perceeloppervlakte:  700 m2
 Woonoppervlakte:  310 m2
 Status:  Beschikbaar
 Aanvaarding:  In Overleg
 Soort object:  Woning
 Soort bouw:  ---
 Bouwjaar:  ---
 Soort dak:  Eternit
 Woonlagen:  1
 Zwembad:  Nee
 Deepwell:  Nee
 Objectnummer:  J070
 

Voor meer informatie bel 005999-5281716 of vul onderstaand formulier in:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Telefoon:

Vraag:

Hypotheekrente vanaf 4,8%
100% financiering mogelijk!

Voor meer informatie...

        

klik op de foto,s om te vergroten