Menu

Verkoop-objecten
Verhuur-objecten
Verkoop Kavels
About Us
Contact
Uw woning/bedrijfspand verkopen of verhuren?
Koop en verkoopvoorwaarden.

  Contact

  +(5999) 528 1716
  WhatsApp 005999 5281716
  info@feelinghomecuracao.com
  Facebook Feeling Home Curacao
  Twitter Feeling Home Curacao

  Kamer van Koophandel: 142705

Te Koop: Hoekwoning met appartementen

Amerikanenkamp

Naf 290.000 kk

Hoekwoning met Appartementen op Centrale Locatie te Koop. Deze woning is gelegen op een centrale locatie tussen de Gosieweg en de Schottegatweg Noord. Dit maakt de woning goed bereikbaar.

In de nabije omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van winkels, horeca, scholen en kerken. Het centrum van Willemstad is circa 10 minuten rijden. Het vliegveld van Hato is circa 15 minuten rijden. Mambo boulevard met de bekende stranden is eveneens circa 15 minuten rijden.

De hoofdwoning met een woonoppervlakte van 175m2 is ruim opgezet met 3 slaapkamers en 1 badkamer. De entree door middel van schuifdeuren komt uit op een ruime overdekte porch aan de voorzijde van de woning. De porch is voorzien van traliewerk. Vanaf de porch geven 2 hardhouten shutterdeuren toegang tot de ruime woonkamer voorzien van plafondfan. Aan de achterzijde van de woonkamer zijn opslaande deuren naar de overdekte achterporch. De woonkamer biedt toegang tot de keuken. De keuken is ingericht met een dubbele spoelbak en een afzuigkap.

De woning heeft 2 inpandige slaapkamers. Deze slaapkamers delen 1 badkamer. Deze badkamer is ingericht met een douche, toilet en wastafel. De 3e slaapkamer heeft toegang vanaf de porch aan de voorzijde van de woning.


De woning is voorzien van 220 en 110v aansluitingen.

De woning wordt op dit moment verhuurd voor ANG 1.200,- per maand

Appartement 1

Het eerste appartement heeft een woonkamer met open keuken. Verder beschikt dit appartement over 2 slaapkamers en 2 en-suite badkamers. Deze badkamers zijn ingericht met een douche, toilet en wastafel. Dit appartement heeft een eigen voortuin.

Dit appartement wordt op dit moment verhuurd voor ANG 1.000,- per maand

Appartement 2

Het tweede appartement heeft een woonkamer met open keuken. Verder beschikt dit appartement over 2 slaapkamers en 1 badkamer. Deze badkamer is ingericht met een douche, toilet en wastafel.

Dit appartement wordt op dit moment verhuurd voor ANG 800,- per maand.

De woning staat op een ruime kavel van 1190m2 erfpachtsgrond. Dit brengt een ruime tuin met zich mee. Het perceel heeft 1 inrijpoort met handmatige bediening aan de zijkant van de woning. Verder is er een inlooppoort aan de voorzijde van de woning. Er staat een windmolen op het terrein deze pomp kan verbonden worden met een ruime regenbak in de tuin. Hier kan ook makkelijk een zwembad geplaatst worden. Er zijn meerdere deepwells op het terrein. Tevens zijn er meerdere beerputten aanwezig.


Parkeren kan met meerdere auto’s op eigen terrein


Summary:

Price: Naf 310.000, Sleepingrooms: 7, Bathrooms: 4, Plot Area: 1190 m2, Living Area: 175 m2, Floors: 1, Roof: Eternit, Swimmingpool: No, Deepwell: No, Objectnumber: #J0017


Object Informatie

 Vraagprijs:  290.000
 Wijk:  Amerikanenkamp
 Kamers:  8
 Slaapkamers:  7
 Badkamers:  4
 Perceeloppervlakte:  1190 m2
 Woonoppervlakte:  175 m2
 Status:  Beschikbaar
 Aanvaarding:  In Overleg
 Soort object:  Woning
 Soort bouw:  ---
 Bouwjaar:  ---
 Soort dak:  Eternit
 Woonlagen:  1
 Zwembad:  Nee
 Deepwell:  Nee
 Objectnummer:  J017
 

Voor meer informatie bel 005999-5281716 of vul onderstaand formulier in:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Telefoon:

Vraag:

Hypotheekrente vanaf 4,8%
100% financiering mogelijk!

Voor meer informatie...

        

klik op de foto,s om te vergroten