Menu

Verkoop-objecten
Verhuur-objecten
Verkoop Kavels
About Us
Contact
Uw woning/bedrijfspand verkopen of verhuren?
Koop en verkoopvoorwaarden.

  Contact

  +(5999) 528 1716
  WhatsApp +(31) 612244564
  info@feelinghomecuracao.com
  Facebook Feeling Home Curacao
  Twitter Feeling Home Curacao

  Kamer van Koophandel: 142705

Te Koop: Woning / Appartementen in de Penstraat

Steenrijk

Naf 770.000 kk

Ruime Woning-Appartementen aan de Penstraat te Koop. Centraal gelegen in Willemstad. In de directe omgeving zijn diverse luxe resorts zoals Avila Beach Hotel te vinden. Het gezellige Pietermaai is volop in ontwikkeling en ligt om de hoek. Verder zijn er veel voorzieningen in de vorm van horeca en winkels te vinden. Bekende stranden zoals Mambo Boulevard zijn nog geen 5 minuten rijden. De woning bestaat op dit moment uit 2 zelfstandige appartementen. Het appartement op de benedenverdieping is compleet gerenoveerd en gemoderniseerd. Het appartement op de verdieping is nog niet gerenoveerd.

Het appartement is ruim opgezet met 4 slaapkamers en 2 moderne badkamers. 1 slaapkamer is voorzien van een ruime kastenwand. 3 slaapkamers zijn voorzien van airconditioners.
Het appartement is voorzien van nieuwe geblindeerde beglazing en traliewerk. Het elektra is nieuw aangelegd en er zijn 220/110v aansluitingen.

Via een ruime trap aan de buitenzijde van de woning komt men op de verdieping. Het appartement op de verdieping is eveneens ruim opgezet met 3 slaapkamers en 1 badkamer. De woonkamer is door middel van schuifdeuren verbonden met een ruim overdekt terras met zeezicht. Het appartement wordt opgeleverd zonder keuken. De ramen en deuren zijn onlangs vervangen. Er zijn aluminium kozijnen geplaatst.

De woningappartementen staan om een enorme ommuurde kavel eigendomsgrond. Op dit moment is het volledig bestraat maar er is veel ruimte voor een tropische tuin of een zwembad. Parkeren kan op eigen terrein. Er is een toegangshek voor auto’s tevens is er een toegangspoort voor bezoek.

Het is een veelzijdig object. De appartementen zijn uitermate geschikt voor wonen maar tevens voor verhuur. Zowel voor de korte- als lange termijn. Echter zou het ook uitermate geschikt zijn als kantoorruimte.

De appartementen zijn officieel gesplitst. De splitsingsakte is aanwezig. Het behoeft de voorkeur de appartementen gezamenlijk te verkopen maar ze worden tevens apart aangeboden.

Object Informatie

 Vraagprijs:  770.000
 Wijk:  Steenrijk
 Kamers:  8
 Slaapkamers:  7
 Badkamers:  3
 Perceeloppervlakte:  --- m2
 Woonoppervlakte:  --- m2
 Status:  Beschikbaar
 Aanvaarding:  In Overleg
 Soort object:  Woning
 Soort bouw:  ---
 Bouwjaar:  ---
 Soort dak:  Eternit
 Woonlagen:  2
 Zwembad:  Nee
 Deepwell:  Nee
 Objectnummer:  J065
 

Voor meer informatie bel 005999-5281716 of vul onderstaand formulier in:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Telefoon:

Vraag:

Hypotheekrente vanaf 4,8%
100% financiering mogelijk!

Voor meer informatie...

        

klik op de foto,s om te vergroten