Menu

Verkoop-objecten
Verhuur-objecten
Verkoop Kavels
About Us
Contact
Uw woning/bedrijfspand verkopen of verhuren?
Koop en verkoopvoorwaarden.

  Contact

  +(5999) 528 1716
  WhatsApp +(31) 612244564
  info@feelinghomecuracao.com
  Facebook Feeling Home Curacao
  Twitter Feeling Home Curacao

  Kamer van Koophandel: 142705

Te Koop: Appartement op resort met drie zwembaden.

Bottelier

Naf 280.000 kk

Leuk Appartement op Resort met Zwembad in Bottelier te Koop. Bottelier is zeer centraal gelegen tussen Jan Thiel en Willemstad het is toegankelijk zonder gebruik te maken van de Caracasbaaiweg.

Door deze locatie is is Bottelier een van de populairste woonwijken van Curacao. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van winkels en horeca. De supermarkt is nog geen 2 minuten rijden. Mambo Boulevard met de bekende beachclubs is circa 5 minuten rijden. Jan Thiel beach en de Caracasbaai zijn circa 10 minuten rijden. Willemstad is circa 5 minuten rijden.


Curinjo Apartments is een gezellig resort met diverse studio’s, 1- en 2 slaapkamerappartementen. Het resort beschikt over maar liefst 3 zwembaden, een ruim zonneterras en een tropische tuin. Het resort is verder uitgerust met een gratis wifi verbinding. Het resort is geliefd bij zowel de korte-, middel-, en lange termijn huurders. Dit maakt dit appartement ook interessant voor investeerders.


Het appartement, gelegen op de begane grond, is ruim opgezet met een oppervlakte van 70m2. H et appartement heeft een ruime overdekte porch aan de voorzijde. Doordat dit appartement gelegen is aan de buitenkant van het resort is er veel privacy en is er extra buitenruimte.


De entree geeft toegang tot de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een wasbak en een fornuis op gas. De master bedroom is voorzien van airco en heeft een en-suite badkamer. Deze badkamer is ingericht met een douche, toilet en wastafel. De 2e slaapkamer is eveneens voorzien van airco en heeft een en-suite badkamer.


Het appartement is voorzien van horren en siertralies. Elk appartement heeft parkeerplaatsen op eigen terrein. Het toegangshek naar het resort is automatisch.


De resortfee bedraagt slechts ANG 75,- per maand, de VVE kosten bedragen eveneens ANG 75,- per maand.


Summary:

Price: Naf 275.000, Sleepingrooms: 2, Bathrooms: 2, Plot Area: n/a, Living Area: 70 m2, Floors: 1, Roof: Eternit, Swimmingpool: Commonly, Deepwell: Yes, Objectnumber: #J0021

Object Informatie

 Vraagprijs:  280.000
 Wijk:  Bottelier
 Kamers:  3
 Slaapkamers:  2
 Badkamers:  2
 Perceeloppervlakte:  --- m2
 Woonoppervlakte:  70 m2
 Status:  Beschikbaar
 Aanvaarding:  In Overleg
 Soort object:  Appartement
 Soort bouw:  ---
 Bouwjaar:  ---
 Soort dak:  Eternit
 Woonlagen:  1
 Zwembad:  Gezamenlijk
 Deepwell:  Ja
 Objectnummer:  J021
 

Voor meer informatie bel 005999-5281716 of vul onderstaand formulier in:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Telefoon:

Vraag:

Hypotheekrente vanaf 4,8%
100% financiering mogelijk!

Voor meer informatie...

        

klik op de foto,s om te vergroten