Menu

Verkoop-objecten
Verhuur-objecten
Verkoop Kavels
About Us
Contact
Uw woning/bedrijfspand verkopen of verhuren?
Koop en verkoopvoorwaarden.

  Contact

  +(5999) 528 1716
  WhatsApp 005999 5281716
  info@feelinghomecuracao.com
  Facebook Feeling Home Curacao
  Twitter Feeling Home Curacao

  Kamer van Koophandel: 142705

Te Koop: Moderne Nieuwbouw Appartementen in Bottelier

Bottelier

Naf 225.000 kk

Moderne Nieuwbouw Appartementen in Bottelier te Koop. Bottelier is zeer centraal gelegen tussen Jan Thiel en Willemstad het is toegankelijk zonder gebruik te maken van de Caracasbaaiweg. Door deze locatie is Bottelier 1 van de populairste woonwijken van Curacao. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van winkels en horeca.

Het East Hill Apartments resort bestaat uit 40 moderne 2-onder-1-kap appartementen. Het resort is gelegen op een 12.800m2 ruime kavel met uitzicht op het oosten van het eiland. Het is volledig omheind en mede door het open karakter en de aanwezigheid van een gezamenlijke ruimte is het een veilig resort. Midden in het resort is er een gezamenlijke ruimte waar een verzorgingspost zal komen. Hier zullen ook een gezelschapsruimte en enkele extra services beschikbaar zijn. Denk hierbij aan een wasserij en maaltijdvoorzieningen.

East Hill Apartments is zeer geschikt voor senioren, overigens is iedereen van harte welkom!

Alle appartementen zijn gelijkvloers. De deuren zijn extra breed en er is continu verbinding met de verzorgingspost in het gezamenlijke gebouw. Er zijn twee types appartementen beschikbaar op verschillende hoogteliggingen in het park.
Alle appartementen worden gebouwd op eigendomsgrond.

Eenslaapkamer appartementen

De eenslaapkamer appartementen beschikken over een overdekte porch aan de voorkant van het huis. Bij binnenkomst kom je in de woonkamer met een open keuken. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en meubilair. Het beschikt zelfs over een bargedeelte.

De slaapkamers beschikken over airconditioning en er is een comfortabele moderne badkamer. Aan de achterzijde van de woning zit een wasruimte met een wasmachine aansluiting.
De appartementen zijn ruim 70 m2.

Tweeslaapkamer appartementen

De tweeslaapkamer appartementen beschikken over een overdekte porch aan de voorkant en tevens is de oprit naast de woning een parkeerplaats. Bij binnenkomst kom je in de woonkamer met een open keuken. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en meubilair. Het beschikt zelfs over een bargedeelte.

Beide slaapkamers beschikken over airconditioning en er is een comfortabele moderne badkamer. Aan de achterzijde is er een extra stuk privetuin. Het appartement beschikt ook over een wasruimte met aansluiting voor een wasmachine.
De appartementen zijn ruim 90m2.


Object Informatie

 Vraagprijs:  225.000
 Wijk:  Bottelier
 Kamers:  3
 Slaapkamers:  2
 Badkamers:  1
 Perceeloppervlakte:  --- m2
 Woonoppervlakte:  90 m2
 Status:  Beschikbaar
 Aanvaarding:  In Overleg
 Soort object:  Woning
 Soort bouw:  ---
 Bouwjaar:  2018
 Soort dak:  Eternit
 Woonlagen:  1
 Zwembad:  Nvt
 Deepwell:  Nvt
 Objectnummer:  J037
 

Voor meer informatie bel 005999-5281716 of vul onderstaand formulier in:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Telefoon:

Vraag:

Hypotheekrente vanaf 4,8%
100% financiering mogelijk!

Voor meer informatie...

        

klik op de foto,s om te vergroten