Untitled 1

Te Huur: Sfeervol gerenoveerd appartement in Pietermaai

Pietermaai

Naf 1.500 p/m

Pietermaai is inmiddels de gezelligste plek van Curacao, met diverse bars en restaurants op loopafstand. Ook het stadsstrand “City Beach 88” en de populaire beachclub “Saint Tropez” zijn om de hoek. Dus voor ultiem genieten en gezelligheid is Pietermaai, ook wel “Punda aan zee” genoemd, the place to stay! Mambo Beach is bereikbaar in 5 autominuten en de binnenstad van Willemstad op 5 minuten loopafstand.

Het appartement
Dit geheel gerenoveerde appartement is onderdeel van een historisch gebouw. Een jaar geleden is dit gebouw herontwikkeld tot appartementen. De appartementen delen een gezellige, historische binnentuin waarin u zich direct waant in het Curacao uit een ver verleden en zijn verdeeld over 2 woonlagen. Op de begane grond bevindt zich een ruime tussenruimte waar eventueel kantoor aan huis kan worden gehouden of als tweede slaapkamer kan worden gebruikt. Aangrenzend is de ruimte voor de wasmachine. Daarnaast is de toegang tot de slaapkamer met mooi licht gewit balkenplafond, airconditioning en badkamer met douche en toilet. De slaapkamer beschikt over een ruime walk in closet. Via een trap bereikt u de ruime, lichte woonkamer met sfeerverlichting en open keuken, geheel voorzien van mooie hout-laminaat vloer. De keuken heeft een vierpits gasfornuis en een grote Amerikaanse ijskast. Alle ramen zijn voorzien van te openen shutters. Vanuit de woonkamer is de gezellige, gezamenlijke binnentuin/patio bereikbaar.

Het appartement wordt desgewenst gemeubileerd opgeleverd.

Al met al een unieke woning op een gezellige plek, gelegen op korte afstand van alle denkbare voorzieningen. Wij nodigen u dan ook van harte uit om de woning met ons te komen bekijken.

Voor meer informatie bel 005999-5281716 of vul onderstaand formulier in:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Telefoon:

Vraag: