Untitled 1

Te Koop: Nieuwbouw van Hippique Residence het Kabouterbos

Jongbloed

Naf 499.000 kk

Eind 2020 zijn de voorbereidingen voor de nieuwbouw van Hippique Residence aan de rand van de wijk Jongbloed recht tegen over het Kabouterbos van start gegaan met de bouw zelf zal in januari 2021 worden gestart en de eerste woningen zullen volgens planning in het laatste kwartaal van 2021 worden opgeleverd.

Hippique Residence is en luxe resort dat zal bestaan uit bestaat uit 12 vrijstaande villas uitgevoerd in 3 verschillende types en prijsklasse, 6 ruime appartementen een gemeenschappelijk zwembad en sociale ruimte om bijvoorbeeld gezamenlijk te kunnen BBQen

Zowel de villas als de appartementen worden hoogwaardig afgewerkt met onder andere Europese ramen en deuren, top kwaliteit sanitair en keuken zowel de villas als de appartementen zullen turn-key worden opgeleverd.

Indien u een villa aankoopt op Hippique Residence dan koopt u een woning op eigendomsgrond en wordt u automatisch lid van de vereniging van eigenaren waardoor u dus ook mede eigenaar wordt van alle gemeenschappelijke ruimtes.

De maandelijkse bijdrage voor de villas aan de VVE zijn beraamd op NAF 125 hiermee zullen de kosten voor gemeenschappelijk stroom verbruik en het onderhoud aan de gemeenschappelijke tuin, het zwembad en toegangspoort worden betaald.

In de opstartfase kunt u profiteren van pre constructie prijzen, naar mate het project vordert zullen de prijzen worden aangepast. Turn Key prijzen starten bij NAF 499.000

Voor meer informatie bel 005999-5281716 of vul onderstaand formulier in:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Telefoon:

Vraag: