Untitled 1

Te Koop: Luxe split level penthouse met uitzicht op het Spaanse Water

Jan Thiel

Naf 549.000 kk

Luxe split level penthouse met uitzicht op de Tafelberg en het Spaanse Water, Jan Thiel

Ligging
Direct gelegen aan het Spaanse Water, en met directe toegang op het resort tot een heerlijk restaurant met zicht op de jachthaven. En hiermee tevens toegang tot de jachthaven. Hier zijn eventueel nog ligplaatsen beschikbaar. Direct voor de deur heeft u de beschikking over een rustig gelegen zwembad in een tropische omgeving. Het gehele park is met camerabeveiliging voorzien en aangesloten bij Jan Thiel Security, die 24/7 patrouilleren. Jan Thiel Beach is gelegen op 2 minuten rijafstand. Op het resort zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig voor bewoners.

Het appartement
Het ruime, lichte appartement beschikt over een voorporch en een tweede dakterras, beiden met direct uitzicht op het Spaanse Water, de zee en de Tafelberg. Dit comfortabele woonobject beschikt over twee verdiepingen die middels een vide met elkaar zijn verbonden, wat een speels en ruimtelijk effect geeft.
Het appartement is altijd voorzien van voldoende ventilatie door de continue zee bries die de woning verkoeld. De woning is luxe uitgevoerd met een moderne keuken, voorzien van onder andere een keramische kookplaat, vaatwasser en ingebouwde oven. De open keuken is direct verbonden met de ruime, lichte woonkamer en de overdekte buitenporch. Verder beschikt het appartement over drie slaapkamers, waarvan de master suite een eigen badkamer heeft, voorzien van ruime douche, toilet en dubbele wastafel en is gelegen op de eerste verdieping. De andere twee slaapkamers delen een badkamer en zijn gelegen op de tweede verdieping. Hier is ook toegang tot nog een extra buitenterras met spectaculair uitzicht over het water en de Tafelberg. De slaapkamers beschikken allen over een converter airconditioning.

Als klap op de vuurpijl beschikt deze woning over een inpandige, onder de woning gelegen, garage.

Als belegging of als tweede woning is dit object zeer geschikt. Gelegen in het hart van de toeristische trekpleister Jan Thiel is deze kwalitatieve woning een unieke kans voor iedere oplettende vastgoedbelegger.

Al met al een fantastische woning op een uitstekende plek, gelegen op korte afstand van alle voorzieningen en direct aan zee. Wij nodigen u dan ook van harte uit om dit unieke woonobject met ons te komen bekijken.

Voor meer informatie bel 005999-5281716 of vul onderstaand formulier in:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Telefoon:

Vraag: