Untitled 1

Te Huur: Luxe Penthouse met Uitzicht op Golfbaan in Blue Bay

Blue Bay

Naf 3.850 p/m

Luxe Penthouse met Uitzicht op Golfbaan in Blue Bay te Huur. Blue Bay oftewel Blauw Baai is gelegen aan de zuidwestkant van Curacao. Het resort is prachtig aangelegd en met 24-uurs toezicht aan de poort. Er zijn verschillende faciliteiten vinden zoals; een golfbaan, een tennisbaan, een prachtig strand en een restaurant. In de directe omgeving vind je diverse voorzieningen in de vorm van; Centrum Supermarkt, Kokomo Beach, De Schroederschool en Het Vespucci College. Aan de nabijgelegen Jan Noordduynweg vind je de Universiteit van de Nederlandse Antillen (UNA) en verschillende winkels. Je bent vanuit Blue Bay zeer vlot op de Weg naar Westpunt voor de mooie stranden op Curacao. Alles wat je nodig hebt, vind je in de directe omgeving.Penthouse

Het penthouse is op de verdieping gelegen. De trap aan de zijde van het complex geeft toegang tot de entree. Vanuit hier bereikt men de hal. Aan de hal is de berging te vinden waar de wasmachineaansluiting en boiler te vinden zijn. Verder is er in de hal een gastentoilet te vinden.

De woonkamer is ruim opgezet en door middel van harmonicadeuren verbonden met een ruime overdekte porch. Hier is een prachtig uitzicht! Verder heeft de woonkamer een moderne open keuken. De keuken is ingericht met een spoelbak, elektrisch fornuis, inbouwoven, afzuigkap, vaatwasser en een koel-vriescombinatie. De woonkamer heeft een trap naar de vide. De vide heeft een grote raampartij en is daarmee uitermate geschikt als werkruimte.

Het penthouse is ruim opgezet met 3 slaapkamers en 2 badkamers. De masterbedroom is voorzien van airconditioning. Verder heeft deze kamer een en een enorme en-suite badkamer. Deze en-suite is ingericht met een douche, toilet en een wastafel.

De 2e slaapkamer is eveneens voorzien van een airconditioning en is door middel van een schuifdeur verbonden met een balkon aan de voorzijde van het appartement. Deze kamer gebruikt de badkamer in de hal. De 3e slaapkamer is gelegen op de verdieping en eveneens voorzien van airco. Deze badkamer is ingericht met een douche, toilet en een dubbele wastafel. Deze kamer heeft een walk-inn closet.Resort

Bewoners van Residence Le Bleu kunnen gebruik van het gemeenschappelijk zwembad met palapa en kunstgras en krijgen daarnaast de beschikking over een Blue Bay beach pas die toegang biedt tot de beach club. Tenslotte krijgen bewoners per appartement de beschikking over een tweetal parkeerplaatsen.


Voor meer informatie bel 005999-5281716 of vul onderstaand formulier in:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Telefoon:

Vraag: