Menu

Verkoop-objecten
Verhuur-objecten
Verkoop Kavels
About Us
Contact
Uw woning/bedrijfspand verkopen of verhuren?
Koop en verkoopvoorwaarden.

  Contact

  +(5999) 528 1716
  WhatsApp 005999 5281716
  info@feelinghomecuracao.com
  Facebook Feeling Home Curacao
  Twitter Feeling Home Curacao

  Kamer van Koophandel: 142705

Te Koop: Prachtige Villa in Sunset Heights

Sunset Heights

Naf 660.000 kk

Prachtige villa in Sunset Heights te koop. Sunset Heights is een rustige wijk aan de noordkant van het eiland. De wijk is hoog gelegen en dit brengt een heerlijke wind met zich mee. Er is 1 toegangsweg naar deze wijk en de entree heeft een slagboom met portier. Dit maakt Sunset Heights een veilige wijk. In de nabije omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van supermarkten en horeca. De wijk is centraal gelegen en in ongeveer 10 minuten bent u in het centrum van Punda. In ongeveer 15 minuten bent u op Mambo Boulevard met de bekende beachclubs.

Deze villa is in een uitstekende conditie en beschikt over een grote tuin met een gekoeld zwembad. De woning beschikt over voldoende parkeerruimte en heeft een automatisch werkende poort. In de L-vormige woonkamer met een eetruimte en een moderne keuken met een kookeiland en inbouw apparatuur. De keuken is verbonden met een overdekte porch.

De begane grond beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan ??n een suite badkamer heeft. Op de eerste verdieping is er een ruime slaapkamer met een badkamer, balkon en terras. De tuin is volledig omheind, waardoor u over totale privacy beschikt .

Koopprijs : ANG 660.000 k.k. Property Description

The villa is central located in the nice gated community area of Sunset Heights. This tropical villa is in a excellent condition with a beautifully landscaped garden and cooling pool.There is a large carport, with an automatic gateway to the plot. There is a spacious L-shaped living room with a cozy dining area. A modern kitchen with cooking island and built-in appliances.

The kitchen is joined to the covered porch. The garden is fully fenced and has a lot of privacy. The swimming pool is very stylish. Downstairs are 3 bedrooms and 2 bathrooms, one of which has a bathroom en-suite. On the first floor there is a spacious bedroom with bathroom, and a covered balcony and terrace. Call us to view this excellent Villa!Object Informatie

 Vraagprijs:  660.000
 Wijk:  Sunset Heights
 Kamers:  5
 Slaapkamers:  4
 Badkamers:  3
 Perceeloppervlakte:  --- m2
 Woonoppervlakte:  --- m2
 Status:  Beschikbaar
 Aanvaarding:  In Overleg
 Soort object:  Woning
 Soort bouw:  ---
 Bouwjaar:  ---
 Soort dak:  Pannen
 Woonlagen:  1
 Zwembad:  Ja
 Deepwell:  Ja
 Objectnummer:  J149
 

Voor meer informatie bel 005999-5281716 of vul onderstaand formulier in:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Telefoon:

Vraag:

Hypotheekrente vanaf 4,8%
100% financiering mogelijk!

Voor meer informatie...

        

klik op de foto,s om te vergroten