Menu

Verkoop-objecten
Verhuur-objecten
Verkoop Kavels
About Us
Contact
Uw woning/bedrijfspand verkopen of verhuren?
Koop en verkoopvoorwaarden.

  Contact

  +(5999) 528 1716
  WhatsApp 005999 5281716
  info@feelinghomecuracao.com
  Facebook Feeling Home Curacao
  Twitter Feeling Home Curacao

  Kamer van Koophandel: 142705

Te Koop: Luxe Villa met Zwembad in Pos Cabai

Pos cabai

Naf 900.000 kk

Luxe Villa met Zwembad in Pos Cabai te Koop. Pos Cabai is centraal gelegen en goed bereikbaar via de Schottegatweg. Het is een luxe villawijk gelegen vlakbij het financi?le hart van Curacao. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van winkels en horeca.
De Supermarkt is nog geen 5 minuten rijden. De bekende shoppingmalls Zuikertuintje en Promenade zijn eveneens nog geen 5 minuten rijden. Mambo Boulevard met de bekende beachclubs is circa 10 minuten rijden. Het centrum van Willemstad is eveneens circa 10 minuten rijden.

Villa De villa staat op een ruim kavel. De tuin is volledig ommuurd en aan de voorzijde is er bestrating in combinatie met tropische beplanting en een gazon. Een automatische inrijpoort geeft toegang tot een ruime dubbele garage. Verder is er een inlooppoort naar de entree van de woning. Aan de voorzijde van de woning is nog een inrijpoort te vinden.
De entree geeft toegang tot een open hal die uitkomt in een ruime woonkamer met open keuken. De woonkamer heeft een hoog plafond wat een extra ruimtelijk effect met zich meebrengt. De keuken is luxe afgewerkt en voorzien van een dubbele spoelbak, fornuis met oven en een Amerikaanse koelkast.
De woonkamer is door middel van schuifdeuren verbonden met een enorme overdekte porch aan de achterzijde van de woning. Hier is tevens een ruim zwembad gelegen. Naast het zwembad is een enorm gazon dat loopt tot aan de voorzijde van de woning. Verder is er een ruime palapa in de tuin gelegen.
De eerste 2 slaapkamers zijn gelegen op de begane grond. Beide slaapkamers hebben een en-suite badkamer. Op de verdieping zijn nog 2 ruime slaapkamers te vinden. Deze slaapkamers hebben tevens een en-suite badkamer.Object Informatie

 Vraagprijs:  900.000
 Wijk:  Pos cabai
 Kamers:  5
 Slaapkamers:  4
 Badkamers:  3
 Perceeloppervlakte:  1020 m2
 Woonoppervlakte:  350 m2
 Status:  Beschikbaar
 Aanvaarding:  In Overleg
 Soort object:  Woning
 Soort bouw:  ---
 Bouwjaar:  ---
 Soort dak:  Pannen
 Woonlagen:  2
 Zwembad:  Ja
 Deepwell:  Ja
 Objectnummer:  J148
 

Voor meer informatie bel 005999-5281716 of vul onderstaand formulier in:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Telefoon:

Vraag:

Hypotheekrente vanaf 4,8%
100% financiering mogelijk!

Voor meer informatie...

        

klik op de foto,s om te vergroten