Untitled 1

Te Huur: Mooi 3 slaapkamer appartement Jan Thiel

Jan Thiel

Naf 2.000 p/m

Mooi 3 slaapkamer appartement Jan Thiel te huur. Dit appartement bevindt zich op een resort aan de Caracasbaaiweg richting Jan Thiel.

Jan Thiel is een van de meest bekende wijken op het eiland en staat bekend als erg rustig en veilig. Het resort ligt op 10 minuten rijden van Willemstad en op 5 minuten van het bekende strand van Zanzibar.

Dit appartment beschikt over een masterbedroom en nog 2 ruime slaapkamers. De masterbedroom beschikt over een en-suite badkamer en er is nog een algemene badkamer met toilet aanwezig. Alle slaapkamers zijn voorzien van airco.
Verder beschikt het appartement over: warm water, een eigen wasmachine, digitale televisie (flatscreen), internet en ingebouwde kledingkasten in de slaapkamers.


Het resort ligt op een steenworp afstand van allerlei basisvoorzieningen. Om de hoek ligt de huisartsenpraktijk en apotheek Sorsaka, tevens een drogisterij om verzorgingsproducten te kopen. Ietsjes verder komt u al gauw bij de Vreugdenhil supermarkt en een tankstation. Als je aan de achterkant van het resort naar buiten loopt ligt daar het prachtige natuurgebied de Zoutpannen.
Hier kunt u heerlijk wandelen, hardlopen, paardrijden of mountainbiken. De Zoutpannen zijn een overblijfsel van de vroegere zoutplantage. Het natuurgebied is een fijn tehuis voor tientallen flamingo?s. Dit beeld geeft een prachtig aanzicht tijdens een koele avondwandeling.


Het resort heeft 15 appartementen varierend van een 2 tot 3 slaapkamerappartement met 1 badkamer. Alle slaapkamers zijn in het bezit van een airconditioning en de appartementen zijn gemeubileerd (meubels kunnen op verzoek ook weggehaald worden).

Het resort is beveiligd middels omheining van muren en met een elektrische poort om het resort op te komen en alle appartementen zijn voorzien van een elktrisch systeem van Pagatinu

U mag ook gebruik maken van alle faciliteiten die het resort te bieden heeft:
gezamenlijk zwembad met ligbedden (tweewekelijks onderhouden).

BBQ faciliteiten .
voldoende parkeergelegenheid.
Huurprijs : ANG 2000,? gulden per maand.

Voor meer informatie bel 005999-5281716 of vul onderstaand formulier in:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Telefoon:

Vraag: