Menu

Verkoop-objecten
Verhuur-objecten
Verkoop Kavels
About Us
Contact
Uw woning/bedrijfspand verkopen of verhuren?
Koop en verkoopvoorwaarden.

  Contact

  +(5999) 528 1716
  WhatsApp 005999 5281716
  info@feelinghomecuracao.com
  Facebook Feeling Home Curacao
  Twitter Feeling Home Curacao

  Kamer van Koophandel: 142705

Te Koop: Vrijstaande Villa met Zwembad in Grote Berg

Grote Berg

Naf 795.000 kk

Vrijstaande Villa met Zwembad in Grote Berg te Koop. De wijk Grote Berg ligt centraal op het smalste deel van het eiland, net ten westen van Hato Airport. Deze buurt kenmerkt zich door rust en natuur. Het is een rustige wijk met diverse voorzieningen in de buurt.


Op nog geen 15 minuten rijden is een supermarkt en diverse scholen te vinden. De wijk is een goede combinatie tussen het Westpunt en het drukke leven in de stad. De belangrijkste verkeersader is de Weg naar Westpunt. De villa is geschikt voor verschillende doeleinden zoals B&B, vakantieverhuur of natuurlijk eigen gebruik.


Woning
Via de voordeur komt u binnen in de woonkamer en eetkamer met een zeer ruim opgezette keuken De woonkamer loopt door naar de gang welke toegang biedt tot 3 slaapkamers en 1 badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioners. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Naast de garage is een aparte ruimte/ gastenverblijf met airco en badkamer.


De bovenste etage is voorzien van een mezzanine die uitkijkt op de woonkamer. Er zijn op de eerste etage twee slaapkamers waarvan ??n een eigen dakterras heeft waar u uitkijkt op het zwembad en de achtertuin, en een walk-in closet. Er is een grote badkamer aanwezig met jacuzzi/ligbad , douche, een dubbele wastafel en een bidet. Beide slaapkamers zijn voorzien van een airco.


De tuin is voorzien van een ruim zwembad welke is gesplitst in diep en ondiep gedeelte. Er is een groot terras aanwezig met een palapa. Tevens is er een grote overdekte porch aanwezig met buitenkeuken. De gehele tuin is ommuurd en er is een elektrische toegangsport.


Er is bij het zwembad een buitentoilet/ bergruimte en pomphuis. De voortuin is voorzien van een aantal tropische palmbomen met daaromheen grind. Er is een garage aanwezig die plek biedt voor 2 auto?s.
De Kavel is 940 m2 eigendomsgrond. Bebouwd op ca. 500 m2.


Vraagprijs ANG 795.000 k.k.


Object Informatie

 Vraagprijs:  795.000
 Wijk:  Grote Berg
 Kamers:  6
 Slaapkamers:  5
 Badkamers:  2
 Perceeloppervlakte:  940 m2
 Woonoppervlakte:  500 m2
 Status:  
 Aanvaarding:  In Overleg
 Soort object:  Woning
 Soort bouw:  ---
 Bouwjaar:  ---
 Soort dak:  Eternit
 Woonlagen:  1
 Zwembad:  Ja
 Deepwell:  Ja
 Objectnummer:  J102
 

Voor meer informatie bel 005999-5281716 of vul onderstaand formulier in:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Telefoon:

Vraag:

Hypotheekrente vanaf 4,8%
100% financiering mogelijk!

Voor meer informatie...

        

klik op de foto,s om te vergroten