Menu

Verkoop-objecten
Verhuur-objecten
Verkoop Kavels
About Us
Contact
Uw woning/bedrijfspand verkopen of verhuren?
Koop en verkoopvoorwaarden.

  Contact

  +(5999) 528 1716
  WhatsApp +(31) 612244564
  info@feelinghomecuracao.com
  Facebook Feeling Home Curacao
  Twitter Feeling Home Curacao

  Kamer van Koophandel: 142705

Te Koop: Nieuwbouw Woning op Resort in Stenen Koraal

Stenen Koraal

Naf 175.000 kk

Nieuwbouw Woning op Resort in Stenen Koraal te Koop. Stenen Koraal is een centraal gelegen populaire wijk. De wijk is goed te bereiken via de Winston Churchillweg en Franklin D. Rooseveltweg. In de omgeving vindt u verschillende voorzieningen zoals minimalls, winkels en restaurants. Het centrum van Willemstad ligt op ongeveer 15 minuten rijden afstand. Het vliegveld van Hato is circa 5 minuten rijden. Populaire stranden zoals Blue Bay en Kokomo zijn circa 15 minuten rijden.

Resort De woning is gelegen op een kleinschalig resort. Dit resort is hoog gelegen en dat brengt een heerlijke wind met zich mee. Het resort is volledig ommuurd en heeft toegang door middel van een automatische inrijpoort. In totaal zijn er 16 woningen. De weg is geasfalteerd en er is een gemeenschappelijke parkeerplaats naast de parkeerplekken bij de woning. Er is geen VVE en er zijn dus ook geen VVE kosten. 1 maal in de 15 maanden is er een rekening voor de poort en verlichting. Deze wordt verdeeld over de woningen.

Woning De woning is hoog gelegen dit brengt naast een heerlijke wind een mooi uitzicht met zich mee. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning gelegen op een kavel van circa 134m2 erfpachtsgrond. De entree geeft toegang tot de woonkamer met open keuken. Vanuit de keuken is er een deur naar de achterzijde van de woning. Hier is is een kleine porch aanwezig. Deze porch is makkelijk uit te breiden. Op de begane grond is er een ruim toilet met tevens de wasmachine aansluiting. De woonkamer heeft een hardhouten trap naar de eerste verdieping.
De woning heeft op de verdieping 2 slaapkamers en 1 badkamer. Beide slaapkamers zijn ruim van opzet en voorzien van airco. Tevens is er op de verdieping een balkon aan de achterzijde van de woning. Het afwerkingsniveau van de woning is goed. De woning wordt van electra voorzien door middel van Pagatinu. Er zijn 220/110v aansluitingen. En er zijn diverse aansluitpunten voor het internet. De woning is voorzien van aluminium kozijnen. Alle kamers zijn voorzien van plinten.

Vraagprijs ANG 175.000,- k.k.
De woning beschikt over een taxatiewaarde van maar liefst ANG 210.000,-

Object Informatie

 Vraagprijs:  175.000
 Wijk:  Stenen Koraal
 Kamers:  3
 Slaapkamers:  2
 Badkamers:  1
 Perceeloppervlakte:  134 m2
 Woonoppervlakte:  --- m2
 Status:  
 Aanvaarding:  In Overleg
 Soort object:  Woning
 Soort bouw:  ---
 Bouwjaar:  2018
 Soort dak:  Eternit
 Woonlagen:  2
 Zwembad:  Nee
 Deepwell:  Nee
 Objectnummer:  J096
 

Voor meer informatie bel 005999-5281716 of vul onderstaand formulier in:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Telefoon:

Vraag:

Hypotheekrente vanaf 4,8%
100% financiering mogelijk!

Voor meer informatie...

        

klik op de foto,s om te vergroten