Menu

Verkoop-objecten
Verhuur-objecten
Verkoop Kavels
About Us
Contact
Uw woning/bedrijfspand verkopen of verhuren?
Koop en verkoopvoorwaarden.

  Contact

  +(5999) 528 1716
  WhatsApp +(31) 612244564
  info@feelinghomecuracao.com
  Facebook Feeling Home Curacao
  Twitter Feeling Home Curacao

  Kamer van Koophandel: 142705

Te Koop: Ruime Woning met Zwembad in Jongbloed

Jongbloed

Naf 305.000 kk

Ruime Woning met Zwembad te Koop in Jongbloed. Deze rustige buurt is centraal gelegen. In de nabije omgeving zijn vele voorzieningen in de vorm van supermarkten, winkels en horeca te vinden. Tevens zijn er faciliteiten zoals scholen en sportclubs in de buurt. Jongbloed is goed te bereiken via diverse ontsluitingswegen. Het centrum van Punda is circa 10 minuten rijden.

Woning:
Ruime Woning met Zwembad te Koop in Jongbloed. Deze woning heeft een woonoppervlakte van 230m2 en is gelegen op een kavel van 583m2 eigendomsgrond. Een dubbel automatische inrijpoort geeft toegang tot volledig verhard terrein met diverse terrassen op verschillende verdiepingen. De entree van de woning geeft toegang tot een ruime woonkamer met een open U vormige keuken. Deze is uitgerust met een 4 pits fornuis, en een dubbele spoelbak. Verder beschikt de keuken over een ruim werkblad en veel kastruimte. Het leefgedeelte van deze woning is gelegen op de verdieping. De woonkamer is met schuifdeuren verbonden met een ruime houten porch. Deze porch heeft een halve trap naar het zwembad. Het zwembad is ruim en diep en omliggend is een enorm betonnen pooldeck. Een heerlijke ruimte om te zonnen of voor een BBQ. Verder hebben zowel de porch en het pooldeck een rechtstreekse trap van de begane grond.

Verdieping:
Op de verdieping zijn de eerste 2 slaapkamers gelegen. De master bedroom heeft een en-suite badkamer. Deze badkamer is ingericht met een douche, toilet en wastafel. De douche word verhit door middel van een heather. De 2e slaapkamer is tevens op deze verdieping gelegen. Alle slaapkamers zijn voorzien van traliewerk.

Begane grond:
Vanuit de woonkamer is via een wenteltrap de benedenverdieping bereikbaar. Op de begane grond zijn 2 slaapkamers gelegen. Deze slaapkamers delen een badkamer op de begane grond. Deze kamers zijn voorzien van inbouwkasten. De badkamer is ingericht met een douche, toilet en wastafel. De benedenverdieping is tevens te bereiken via een extra voordeur. Het is mogelijk dit af te sluiten van de bovenwoning.

Object Informatie

 Vraagprijs:  305.000
 Wijk:  Jongbloed
 Kamers:  5
 Slaapkamers:  4
 Badkamers:  2
 Perceeloppervlakte:  583 m2
 Woonoppervlakte:  230 m2
 Status:  Beschikbaar
 Aanvaarding:  In Overleg
 Soort object:  Woning
 Soort bouw:  ---
 Bouwjaar:  ---
 Soort dak:  Eternit
 Woonlagen:  1
 Zwembad:  Ja
 Deepwell:  Ja
 Objectnummer:  J080
 

Voor meer informatie bel 005999-5281716 of vul onderstaand formulier in:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Telefoon:

Vraag:

Hypotheekrente vanaf 4,8%
100% financiering mogelijk!

Voor meer informatie...

        

klik op de foto,s om te vergroten