Menu

Verkoop-objecten
Verhuur-objecten
Verkoop Kavels
About Us
Contact
Uw woning/bedrijfspand verkopen of verhuren?
Koop en verkoopvoorwaarden.

  Contact

  +(5999) 528 1716
  WhatsApp 005999 5281716
  info@feelinghomecuracao.com
  Facebook Feeling Home Curacao
  Twitter Feeling Home Curacao

  Kamer van Koophandel: 142705

Te Huur: Tropenvilla met Studio op Centrale Toplocatie

Cerrito

Naf 3.500 p/m

Tropenvilla met Studio op Centrale Toplocatie te Huur. Deze tropenvilla is gelegen in Cerrito. Deze rustige en veilige wijk is zeer centraal gelegen tussen de Schottegatweg en Santa Rosa. De wijk is goed te bereiken via diverse ontsluitingswegen. In de nabij omgeving zijn vele voorziening te vinden in de vorm van winkels, restaurants en scholen. Het centrum van Willemstad is circa 10 minuten rijden. Bekende stranden zoals Mambo Boulevard en Jan Thiel zijn circa 15 minuten rijden.

Tropenvilla De authentieke tropenvilla word om dit moment deels gerenoveerd. De villa is gelegen op een ruim kavel met volledige privacy. Er is een automatische inrijpoort met veel parkeerruimte. Aan de voorzijde van de woning is een mooi gazon aangelegd. Aan de achterzijde loopt de woning U-vormig om de overdekte achterporch. Vanaf de porch is er uitzicht op het Dok.

De overdekte entree geeft toegang tot de ruime woonkamer. De woonkamer is met openslaande deuren verbonden met de overdekte achterporch. De L- vormige keuken is aan de woonkamer gelegen. Daarnaast is een ruime pantry gelegen die tevens een eigen toegang is is voor de studio naast deze woningen. Deze studio is perfect voor een salon aan huis. Alle ruimtes hebben een eigen toegangsdeur naar de porch.

Aan de andere zijde van de woning liggen 3 slaapkamers en een extra kamer. De extra kamer zou goed kunnen dienen als kantoor. Daarnaast is een ruime master bedroom gelegen deze heeft een ruime kastenwand en een airco. De 2e slaapkamer heeft tevens een airco. De 3e slaapkamer is ruim en heeft een airco. Alle slaapkamers hebben een deur naar de overdekte porch.

Tuin De woning ligt op een ruim kavel. Dit kavel is volledig ommuurd en heeft een gazon aan de voorzijde. Er is voldoende parkeerruimte op eigen terrein. Tevens is er een overdekte carport. Aan de achterzijde is een enorme overdekte porch. Daarachter is nog een ruime tuin gelegen op verschillende verdiepingen. Deze zijn per verdieping afgesloten.

Object Informatie

 Vraagprijs:  3.500
 Wijk:  Cerrito
 Kamers:  5
 Slaapkamers:  4
 Badkamers:  2
 Perceeloppervlakte:  --- m2
 Woonoppervlakte:  --- m2
 Status:  Beschikbaar
 Aanvaarding:  In Overleg
 Soort object:  Woning
 Soort bouw:  ---
 Bouwjaar:  ---
 Soort dak:  Eternit
 Woonlagen:  1
 Zwembad:  Nee
 Deepwell:  Nee
 Objectnummer:  J073
 

Voor meer informatie bel 005999-5281716 of vul onderstaand formulier in:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Telefoon:

Vraag:

Hypotheekrente vanaf 4,8%
100% financiering mogelijk!

Voor meer informatie...

        

klik op de foto,s om te vergroten