Menu

Verkoop-objecten
Verhuur-objecten
Verkoop Kavels
About Us
Contact
Uw woning/bedrijfspand verkopen of verhuren?
Koop en verkoopvoorwaarden.

  Contact

  +(5999) 528 1716
  WhatsApp 005999 5281716
  info@feelinghomecuracao.com
  Facebook Feeling Home Curacao
  Twitter Feeling Home Curacao

  Kamer van Koophandel: 142705

Te Koop: Ruime woning met appartement Jan Sofat

Jan Sofat

Naf 695.000 kk

De woning heeft een oppervlakte van circa 228m2 en is recentelijk gerenoveerd. Er is ruime trap naar het terras waar de entree zich bevindt. De entree geeft toegang tot een ruime woonkamer. De ruime woonkamer heeft een aan de voorzijde een terras bij de entree van de woning. Aan de achterzijde is er een overdekt terras over de hele breedte van de woning. Vanaf dit terras is er een prachtig uitzicht op de Tafelberg.

De woning heeft een ruime pas gerenoveerde woonkeuken. De keuken is uitgerust met een dubbele spoelbak en designkraan. Verder heeft de keuken een 5-pits fornuis, inbouwoven, vaatwasser en een Amerikaanse koelkast. Met 4 slaapkamers en 2 badkamers is de woning ruim opgezet. De master bedroom heeft eveneens een prachtig uitzicht op de Tafelberg. Deze slaapkamer uitgerust met een airco en kastenruimte.

De 2e slaapkamer is eveneens ruim en uitgerust met een airconditioning. De twee slaapkamers delen een badkamer. Deze moderne badkamer is nieuw betegeld en ingericht met een douche, toilet en extra brede wastafel.

De 3e slaapkamer is uitgerust met een en-suite badkamer. De laatste slaapkamer wordt op dit moment gebruikt als studeerkamer.

De woning heeft 220/110v aansluitingen.

Appartement: Het op zich zelf staande appartement heeft een oppervlakte van circa 100m2. Er is eigen tuin en parkeren kan op eigen terrein.

Het appartement heeft een overdekte voorporch. De woonkamer is voorzien van een open keuken.

Het appartement heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. De master bedroom is ruim en voorzien van airco. De 2e slaapkamer heeft een en-suite badkamer en is eveneens voorzien van airco. De laatste slaapkamer is iets kleiner en heeft een airco.

Tuin: De woning staat op een kavel van circa 810m2 eigendomsgrond. Voor verhuur is de tuin gesplitst in een voor- en achterzijde. De voorzijde behoort tot de bovenwoning. De tuin is volledig ommuurd en beschikt over een eigen inlooppoort en een inrijpoort voor zowel de bovenwoning en het appartement. Parkeren kan met meerdere auto?s op eigen terrein. Er zijn gedeeltelijk tropische planten aangelegd. Er een deepwell aanwezig.


Summary:

Price: Naf 695.000, Sleepingrooms: 6, Bathrooms: 4, Plot Area: 810 m2, Living Area: 228 m2, Floors: 2, Roof: Eternit, Swimmingpool: No, Deepwell: Yes, Objectnumber: #J0014

Object Informatie

 Vraagprijs:  695.000
 Wijk:  Jan Sofat
 Kamers:  7
 Slaapkamers:  6
 Badkamers:  4
 Perceeloppervlakte:  810 m2
 Woonoppervlakte:  228 m2
 Status:  Beschikbaar
 Aanvaarding:  In Overleg
 Soort object:  Woning
 Soort bouw:  ---
 Bouwjaar:  ---
 Soort dak:  Eternit
 Woonlagen:  2
 Zwembad:  Nee
 Deepwell:  Nee
 Objectnummer:  J014
 

Voor meer informatie bel 005999-5281716 of vul onderstaand formulier in:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Telefoon:

Vraag:

Hypotheekrente vanaf 4,8%
100% financiering mogelijk!

Voor meer informatie...

        

klik op de foto,s om te vergroten